Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti
Inapoi
RANDOM
"De l'inconvénient d'etre né"
Inainte

Cum se caca femeile?

scris de andoo23/09/2012

Alaltaseara, ca orice barbat normal, intr-o zi cu fotbal, am iesit in carciuma preferata, alaturi de oameni specializati in ale degustarilor profunde de bere si caterinca non-capatosiana. Evident, bere n-am baut si m-a durut in cur de fotbal. Ca pe restul de altfel si aici includem oameni de vaza: Capitzian, Gog, IuliaIrina, si alte persoane necunoscute din care amintesc un tip Andrei, ce este major de azi, deci poate sa futa fara probleme pe persoana fizica. Ce postare de cacat :))

Care e duma? S-a discutat febril si cu mainile prin pantalonii vecinelor despre inventii si inventatori (cum Edison i-a dat-o la caca lui Tesla), despre americani si europeni (s-a labarit prea mult discutia aici ca sa o povestesc), cum se practica sexul cu femei trecute de 30 de primaveri si, cel putin, vreo 3 barbati prin pat, despre gay si alte fluctuatii ale penisului in curul altcuiva, epilare anala si, cel mai controversat scenariu, cum pula mea treci cu o drujba prin aeroport cu destinatia Elvetia – aici va trebui revenit cu o viitoare ocazie.

Tabloul de mai jos, intitulat probabil Si femeile se caca incearca sa raspunda la intrebarea care pe noi barbatii ne framanta de veacuri intregi: CUM MOLOZ SE CACA FEMEILE?

1x1.trans Cum se caca femeile? andoo vrajba pictori davisti femei cu sculament cum se caca femeile cacuta Vrajba

sursa –  Internet

Cum ti s-a parut?
Vrajba
0%
Foarte Tare
0%
Amuzant
0%
Mediocru
0%
Neinteresant
0%
Deranjant
0%
Comentarii
Leave a response

Lasa un Raspuns

Smart Web by AnDOO